Assurantiekantoor Dumak - Assurantiekantoor Dumak -

PRIVACYVERKLARING

Uw privacy is belangrijk voor ons

 

Uw privacy is erg belangrijk voor ons. We gaan dan ook zorgvuldig met je gegevens om en behandelen deze conform de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op deze website allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op.

 

versie: februari 2020

 

Met welk doel gebruiken wij jouw persoonsgegevens?

Wanneer jij ons een e-mail stuurt zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien. Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken.

 

Met wie delen we jouw persoonsgegevens?

Wij verstrekken je persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Hoelang bewaren we jouw persoonsgegevens?

​Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

 

We bewaren jouw persoonsgegevens en correspondentie tenminste 7 jaar na ons laatste contact, onder andere om aan onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van die verplichting door ons verwijderd.

 

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

 

Inzage en wijzigen van jouw persoonsgegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

 

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. ​Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

 

Contactgegevens

Assurantiekantoor Dumak B.V.

Broekweg 47

5503 GB Veldhoven

 

T: 040 - 2530517

M: 06 - 53216989 (Alleen voor dringende zaken buiten kantooruren)

F: 040 - 2534829

E: info@dumak.nl


Privacyverklaring  |  Ontwerp en techniek © 2006-2024 MonTay WebArchitects